viernes, 11 de diciembre de 2009

Sortida 11-12-09.



Avui sortida amb l'Àlex, i en Martí a les 9h desde l'estaciò de Canet. En teoria era una sortida de 3h, però s'ha allargat fins les 5h 30min...
Pujan el primer portet, Parpers a ritme suau. I un descanset adalt.
Baixada ràpida i nem a buscar el collet mes uau que Parpers. Despres fins a Matarò-Calella-St.pol-Arenys de munt. Arriban am 3h 90km.
Un petit descans...

Despres continiu la sortida amb l'Arnau i en Diluca. Hem baixat d'Arenys per anar a buscar les basures a Calella, pujada bastant ''tranquilota''. Baixem i anem fins a Pineda i girem per pujar per St.pol-Arenys de munt. Arribada una mica pàjaro.

Total: 5h 30 min, 150 km.

**

I Diumenge una altre sortida de fons a les 7:30 a l'Ateneu d'Arenys de mar.

1 comentario:

  1. carai, carai, carai. com s'està posant la gent. ens espera un 2010 de gran nivell. Primer: Dani, aquest any res de palcos. Aviat tindràs que començar a fer sèries i va en serio. Si ho fas, quin puntet que agafaràs.
    L'Àlex em sembla que també va fent base i presenta la seva candidatura a sorpresa del 2010. D'en Martí que dir. per fi entrena bé i no matxacanse com un animal. martí segueix així i ja veuràs.
    avui he fet 90 km amb dues pujadetes ( tossa i les basures) i la cosa va bé, però descarto miracles. aquests només a Lourdes.

    apa-li, demà porta llanterna que aquests veteranus cada dia em sorprenen més. on collons aneu sortint de nit.

    the shark - fignon

    ResponderEliminar