viernes, 3 de febrero de 2012

Marxa Ports del maresme.








Presentació:

Tenim el plaer de presentar-vos la Marxa Cicloturista Ports del Maresme, que organitza el Club Ciclista MuntBikes i que es disputarà el Diumenge 4 de Març.

Aquesta serà la proba inaugural i puntuable del Circuit de Llarga Distancia 2012de la Federació Catalana de Ciclisme, amb un total de 147 kms. i un desnivell acumulat aprox. de 3.000m. distribuïts en 5 ports.
La sortida i arribada serà Arenys de Munt. Passarem per algunes de les següents poblacions del Maresme i del Vallès Oriental com Arenys de Mar, Canet, St.Pol, St.Cebrià i St. Iscle de Vallalta, Vallgorguina, St.Celoni, Gualba, Campins, Sta. Maria de Palautordera, La Roca, Orrius i Dosrius.

Es pedalejarà per una gran varietat de zones i paisatges, ja que rodarem pel litoral i mes endavant ens endinsarem al Parc Natural del Montseny, pujant fins una alçada màxima de 1.230m. Això si, després d'haver afrontat, per la carretera de Sta. Fe del Montseny, 16 kms. de pujada, que a més d'un se li farà dura, ja que abans haurem fet el port de Collsacreu (Cat.3 i port disputat al Tour del 2009) i haurem arribat a Campins des de Gualba, amb una primera sorpresa al més autèntic estil Giro i el seu seguit de puja i baixa que ens portarà a Campins per iniciar el ascens al Coll de Sta. Helena.
Tractant-se de l'època de l'any que parlem, trobarem una gran varietat de paisatges, però també d'un gran diferencial tèrmic, amb tot el que això comporta.
Hi haurà un recorregut alternatiu d'uns 102 kms. i un desnivell acumulat aprox. de 2.200m. distribuïts en 3 ports.










Inscripcions (límit fins 28-02-2012):

Les inscripcions només es podran tramitar a traves de la web:www.bicinscripcions.com (excepte els socis del C.C.MuntBikes).
No s'acceptarà cap inscripció fora del plaç indicat (fins 28-02-2012), ni el mateix dia de la cursa.
L'empresa Albecam, es l'encarregada del cronometratge de la marxa amb el xip groc del Sistema Championchip.
El recorregut llarg, només poden participar majors d'edat. En cap cas podran optar a fer el recorregut llarg menors de 18 anys.
Els menors d'edat, majors de 16 anys, per poder participar i fer el recorregut curt, hauran de portar una autorització signada pel tutor i una fotocopia del DNI del tutor.

Preus:
  • Socis del Club Ciclista MuntBikes: 20€ (opció que tan sols es pot dur a terme presencialment a la seu del C.C.MuntBikes)
  • Federats amb xip groc de propietat: 25€ (marcar l'opció "disposo de xip" i introduir nº codi del vostre xip durant l' inscripció)
  • Federats + compra de xip groc: 25€ + 13€ (marcar l'opció "comprar xip". Aquest l'entregaran amb el dorsal el dia de la marxa. Recordar que aquest xip serveix per a totes les curses de la FCC i altres curses de diferents modalitats que estiguin cronometrades amb el Sistema Championchip).
  • Federats + lloguer xip: 25€ + 5€ (marcar l'opció "usar xip retornable". Aquest l'entregaran amb el dorsal el dia de la marxa. Cal recordar que aquest xip s'ha de tornar al finalitzar la marxa. Els 5€ son el cost del lloguer i NO una fiança. NO es retornarán els diners.
  • No anticipades (després del 22-02-2012): Tindran un cost adicional, als preus anteriorment citats, de +5€ tots aquells inscrits posteriors a la data indicada.
  • No Federats: Tindran un cost adicional, als preus anteriorment citats, de+15€ per la tramitació de la llicencia d'un dia de la FCC.
Les inscripcions son personals i intransferibles.
El límit d'inscripcions serà de 2.000 participants. A partir d'aquesta xifra no s'admetran més inscrits i es tancaran les inscripcions.
Tots els inscrits, que no pugin assistir/participar el dia de la marxa, no se'ls retornarà, sota cap concepte, l'import de l'inscripció.
Les inscripcions son personals e intransferibles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario